top of page

Voor wie?

 

Iedereen, vanaf 18 jaar, is welkom binnen Psychologenpraktijk Lef in Naarden. Iedereen met een hulpvraag, met klachten, of het nu om vergoede of onvergoede zorg gaat, is welkom. In het algemeen willen de mensen die ik zie zich graag ofwel anders voelen, denken of zich anders gedragen. Klachten liggen eigenlijk altijd in het verlengde hiervan. Samen kunnen we kijken wat er nodig is, zodat u weer goed in uw vel komt te zitten.  Een aantal voorbeelden van problematiek is: sociale angst, ziekteangst, paniekstoornis, rouw, depressie, spanning, partnerrelatieproblematiek, werk- en studiegerelateerde problematiek, posttraumatische stressklachten, sociaal-emotionele problemen

Het valt binnen de professionaliteit van Psychologenpraktijk Lef om duidelijk en transparant te zijn over wat ik u kan bieden. Het gaat mij om u en stel dat u geen ‘klik’ ervaart, of wanneer ik denk dat ik u onvoldoende kan bieden dan hoop ik een sfeer neer te zetten waarin dit besproken kan worden zodat we alsnog passende zorg kunnen gaan vinden.

Stel dat we in gesprek erachter komen dat uw klachten of problematiek te complex zijn om kortdurend en klachtgericht te behandelen, dan zal ik dit met u bespreken. In principe zal de huisarts met het schrijven van de verwijsbrief een inschatting maken van uw klachten en u gericht naar de basis GGZ verwijzen. Toch, komt het soms voor dat ik onvoldoende kan bieden binnen de kortdurende basis GGZ. Als dat het geval is, zal ik dit tijdig met u bespreken en samen met u, en eventueel de huisarts, nagaan wat verdere mogelijkheden zijn. Dan kunnen we eventueel verwijzen naar de gespecialiseerde GGZ.

bottom of page