top of page

Waarom Lef

 

Omdat het niet makkelijk is om hulp te zoeken en te aanvaarden. Wanneer u klachten heeft of vastgelopen bent is dat vaak al langere tijd. Bijna iedereen wil het eerst zelf oplossen en wil anderen niet belasten. Met klachten kunt u zelfs het onterechte idee hebben dat het een zwakte is, alsof u iets verkeerd heeft gedaan. Als u dan toch de stap zet om bij een onbekende uw verhaal te doen dan is daar lef voor nodig. Ik vind het belangrijk om tijd te nemen om echt te luisteren, de klachten goed te snappen en samen een plan te maken. U houdt zelf de regie.

lefbloesem
lef
lef
Lef interieur
Lef buiten

Binnen psychologenpraktijk Lef in Naarden staat u voorop. Vanaf 2021 heb ik gekozen om in plaats van contractvrije zorg te bieden vanuit de basis generalistische GGZ, toch gekozen om contracten af te sluiten met een groot aantal verzekeraars. Binnen die zorg is kwaliteit, ervaring en professionaliteit van belang. Maar vooral wil ik dat het om u gaat, dat u zich echt gehoord en begrepen voelt. Er wordt doel- en klachtgericht gewerkt met methodes waarvan de effectiviteit is aangetoond (evidence based). Er wordt geen protocol afgedraaid, u hoeft uw verhaal niet aan meerdere behandelaren te doen en uw privacy is gewaarborgd. 

 

Ik ben Ymke Verhoog, GZ-psycholoog (BIG geregistreerd, agb-code: 94102004). Ik heb gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam en heb daar een combinatie van ontwikkelingspsychologie en klinische psychologie gestudeerd. Vervolgens heb ik de postdoctoraalopleiding tot gz-psycholoog gericht op volwassenen gedaan. Met mijn achtergrond ben ik breed opgeleid. Na jaren gewerkt te hebben in een vrijgevestigde praktijk en een grote GGZ instelling heb ik een duidelijk beeld gekregen van de kwaliteit die ik wil bieden. Ik heb een groot inlevingsvermogen, ben niet veroordelend en helder en direct in mijn communicatie.

Met een dosis lef en passie voor mijn vak start ik daarom Psychologenpraktijk Lef en heet u welkom en nodig u uit om mijn aanbod te ontdekken op mijn website.

bottom of page